Putni nalog - naslovnica
Inter-biz, Usluge u informatici,Lošinjska 14,HR-42000 Varaždin,CROATIA
mob: +385 (0) 98 680 847, fax: +385 (0) 42 203 596
Cijene programa

Program se prodaje 'kakav jest', dakle sa ugrađenim funkcijama koje je moguće provjeriti korištenjem demo inačice dostupne za preuzimanje. Dodatne funkcije prema zahtjevima kupaca se ugrađuju prema dogovornim uvjetima.

Program
Cijena (bez PDV-a)
PUTNIKTransporti 1.5
7450,00 kn

Proizvođač programa je Inter-biz, Usluge u informatici - plaćanje se vrši na račun tvrtke ili pouzećem, ovisno o Vašim zahtjevima. Cijena se odnosi na osnovnu licencu - kod rada u mreži i korištenja više računala potrebno je dokupiti dodatne licence - cijena dodatne licence je 2600 kn + PDV! Za mrežnu instalaciju dajemo telefonsku podršku, dok uslugu instalacije na vašoj lokaciji naplaćujemo prema satnici 200kn/sat, uz naplatu putih troškova.

Za kupnju i izradu automatske ponude kliknite ovdje.

Po uplati prema ponudi, šaljemo program e-mailom, te na CD-ROM mediju zajedno sa originalnim računom.

Međunarodna trgovina - cijene za kupce izvan RH obračunavaju se u EUR, i to prema sljedećoj tablici. Osnovna cijena uključuje elektronsku (e-mail) distribuciju programa, dok se slanje programa poštom dodatno naplaćuje ovisno o lokaciji naručitelja (min. 10 EUR). Uplate se vrše prema ponudi (za ponudu pošaljite e-mail) deviznom doznakom na račun tvrke Inter-biz.

Inačica
Cijena (EUR)
PUTNIKTransporti 1.5
1000 €

 

Cijene
Download

Sučelje

Naruči

Copyright © 2005-2008 by Inter-biz, Usluge u informatici